{0} reviews | Schrijf review

Vandebuerie Carl
Kortrijk - Vandebuerie Carl

Sint-Denijsestraat 188
8500 Kortrijk

056 38 06 97
     

 

Carl VANDEBUERIE

 

Aannemer Bouwwerken

 

  • Metselwerken
  • Tegelwerken
  • Vloerwerken

 

Voor meer info over onze activiteiten of vrijblijvende offerte

 

GSM 0475 67 27 74

 

TEL 056 21 82 92

Vandebuerie Carl: vloer-, tegel- en metselwerken bij nieuwbouw en renovatie in Kortrijk

 

Een échte vakman, een perfect resultaat

 

De vloer die uw interieur écht helemaal compleet maakt? Die prachtige wandtegel die uw keuken of badkamer doet schitteren? Of metselwerken, uitgevoerd volgens de regels van de kunst, met een onverwoestbaar resultaat? Wanneer u gaat bouwen of renoveren, zijn al deze zaken onmisbaar. Reken daarom op een echte vakman voor de realisatie ervan. Vandebuerie Carl in Kortrijk is úw specialist voor alle vloer-, tegel- en metselwerken.

 

Dankzij ons vakmanschap geniet u jarenlang van de perfecte vloer, wandtegels en metselwerken voor uw woning. Onze ruime ervaring garandeert u een piekfijn verloop van de werken, met een superieur eindresultaat tot gevolg.

 

Scherpe prijs, hoge kwaliteit

 

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in de plaatsing van alle soorten wand- en vloertegels. Of u nu een verfijnde landelijke uitstraling verlangt of een moderne toets met behulp van grote tegels; wij plaatsen alle materialen met de grootste zorg. We adviseren u met plezier over de mogelijkheden én de optimale tegels voor uw project.

 

Ook voor uw buitenvloeren kunt u rekenen op onze expertise. We beschikken over een ruim gamma aan materialen en afwerkingsmogelijkheden. Pure natuursteen of elegante faiences? U kiest, wij realiseren. Uw terras én uw interieur zijn bij ons in bekwame handen. Onze prijs-kwaliteitverhouding is onklopbaar. We plaatsen de krachtigste, mooiste tegels tegen scherpe tarieven.

 

 

Uw metser en vloerder in Kortrijk

 

We bieden onze diensten voor vloer-, metsel- en tegelwerken aan bij nieuwbouwprojecten en renovatiewerken in de ruime regio rond Kortrijk. Zowel kleine als grote verbouwingen verzorgen we met de nodige aandacht. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor de plaatsing van steunbalken of poutrels? Ook dit werk voeren we nauwkeurig uit, met aandacht voor uw wensen.

 

Doorheen de jaren verfijnden we onze service tot in de kleinste details. Zo kunnen we onze klanten een vlekkeloze opvolging van hun werken garanderen. We nemen uw tegel-, metsel- en vloerwerken van a tot z in handen. Van opmeting tot planning en een solide uitvoering; onze vakmannen zijn de geknipte partner voor uw project.

 

We komen bij u langs om uw werken te bespreken. Op basis van uw wensen en stijl adviseren we u over de verschillende materialen. We bezorgen u in een mum van tijd een heldere, overzichtelijke en gratis offerte. Gaat u akkoord met onze scherpe prijzen? Dan plannen we uw project in én staan we op het afgesproken moment aan uw deur.

 

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte op maat!

 

Map

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review